10.10.06

Rinan värjäysblogi

Suomalaisia värjäysblogeja on alkanut ilmaantua sinne tänne. Suurin osa on neuleblogeja, joista siis löytyy myös ohjeita ja aikaansaannoksia. Tässä muutamia varsin valloittavia...

Anun räpellykset sivulta (nunulili.vuodatus.net/blog/category/Kasviv%E4rj%E4ys) löytyy sekä värjäys- että (minun mieleistäni) kankaanpainantatarinaa.

Neulova lehmä kertoo neulomisestaan ja värikokeiluistaan kolmella kielellä osoitteessa neulovalehma.blogspot.com/.

Lauran väkerrykset -blogin (lahiltun.vuodatus.net/) rivien välissä mm. vinkkejä hyvistä lankakaupoista.

Muutaman kuukauden on verkossa lillunut (ja tähän tuo otsikkokin viittaa) Colourful Fibres (colourfulfibres.blogspot.com). Sivulta löytyy mm. kahvinporoilla värjäämisen ohje. Jäämme katsomaan, mitä muita tulee...
(edit 210607: osoite päivitetty)

Muitakin on... Vinkkejä?

3 kommenttia:

kaima kirjoitti...

Osoitteessa http://angorina.vuodatus.net on mielenkiintoinen blogi - neuleita, värjäystä luonnonväreillä sekä happoväreillä, mutta kiinnostavimpia ovat huovutukseen ja lankojen käsittelyyn kehitetyt laitteet.

Kotikeksijä sopii ilmeisen erinomaisesti värjärin puolisoksi!

Leena kirjoitti...

Hei,
olen alkanut pitää blogia kasvi-ja sienivärjäyksistäni osoitteessa: riihivilla.blogspot.com
Terveisin Leena

Rina kirjoitti...

Satuin ihan uteliasuuttani lukemaan blogiasi! Vai oli otsikko ihan omalla nimelläni. Blogin osoite on muuttunut: www. colourfulfibres.blogspot.com.
Anti on ollut hiukan laihaa viime aikoina, mutta kun vihdoin pääsen taas väripadan ääreen niin kerronpa sitten kokemuksiani lisää. =)