11.4.09

HerbaCentria -hanke - kasvivärikoulutusta

Kiitos Annelle, joka bongasi verkosta seuraavaa infoa Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry:n sivulta:

HerbaCentria hanke järjestää Ylä-Savossa, Sisä-Savossa ja Koillis-Savossa keruutuotteisiin liittyvää koulutusta kesän 2009 aikana. Koulutusta on muun muassa kasvi- ja sienivärjäyksestä sekä kauppayrttipoimija- ja kauppasienikoulutusta.

Koulutusta järjestetään Muuruvedellä, Kiuruvedellä ja Suonenjoella. Sitovat ilmoittautumiset infopäiviin, kauppayrttipoimija- ja värjäyskoulutuksiin viimeistään 15.5.2009 mennessä.

Infopäivät järjestetään ylläolevilla paikkakunnilla 1.-3.6. (päivä per paikkakunta), ja päivien ohjelmassa on mm. värjäykseen kerättävät kasvit ja sienet sekä niistä saatavat väriaineet, ohjeistus, kasvien ja sienten käsittely ja säilytys, värjäysprosessi, kurssilla tarvittavat välineet ja tarvikkeet sekä koulutuksen tavoitteet.

Erikseen järjestettävä Kasvivärjäyskoulutus järjestetään paikkakunnilla 8.-15.6. välisenä aikana (päivä per paikkakunta)ja Sienivärjäyskoulutus elokuun puolen välin jälkeen (päivä per paikkakunta).

Dokumentista ei valitettavasti käy ilmi, kenen on mahdollista kursseille osallistua, mutta jos joku on kiinnostunut, se selvinneen kysymällä järjestäjiltä. Kiinnostuneilel on lisätietoja alla olevassa osoitteesta, josta voi myös ladata esitteen word-dokumenttina:
www.luontoyrittaja.net/8_836.html

Ei kommentteja: