3.7.17

Colorian kuulumisia.

Viime vuodet värien ja Colorian pariin pääseminen on käynyt aina vain työläämmäksi. Coloria vaatisi samoja istuma- ja hartialihaksia kuin mitä päätyössäni käytän, ja kun työpäiväni ovat suurinpiirtein (vähintään) kymmenentuntisia, sen jälkeen ei enää ole fyysistä kanttia (eikä usein minkäänlaista aivotoimintaakaan) edes katsoa Colorian suuntaan. Kun tilille ei myöskään kopsahda palkkaa säännöllisesti kerran kuussa (tai edes kerran vuodessa), varsinkin tänä taloudellisen matalalennon kautena on pitänyt kaivaa kaikki mahdolliset työt ja mahdollisuudet kiven alta, mikä on vielä lisännyt ajan pirstoutumista. Ajansirkamia on ollut yhä vaikeampi löytää täyteen pakattujen päivien välistä, ja monena päivänä on tullut surtua, kuinka hunningolle Coloria ja kaikki sen sisarsivustot ovat jääneet viimeisten vuosien aikana.

Siksi oli melkoinen valonpilkahdus, kun kuulin saaneeni Otto A. Malmin lahjoitusrahastolta apurahan Colorian kehitystyötä varten!

Tämä tarkoittaa, että voin rauhoittaa viikkoja työaikaa itselleni ja keskittyä vain ja ainoastaan Coloriaan. Viikonloppuna, tästä uutisesta intoutuneena, lisäsin sivustolle jo useita pieniä korjauksia ja täydennyksiä, joita olen Colorian lukijoilta saanut viimeisen vuoden aikana.

Jatkoa seuraa, myös täällä blogissa!

1 kommentti:

Helena kirjoitti...

Onneksi olkoon, värikkäitä juttuja odotellessa!