5.2.10

Coloria 10 vuotta!

Coloria-sivusto (www.coloria.net) täyttää tänä vuonna 10 vuotta!

Valuuttaa ei käytännössä ole juhlavuoden projekteihin, mutta ei se ennenkään tekemistä ole estänyt. Tarkoitus on kuitenkin jotain kivaa kehittää juhlan kunniaksi! Otan mielelläni vastaan ehdotuksia uudenlaisesta väriin liittyvästä sisällöstä. Jätä ehdotuksesi Coloria-sivuston palaute-lomakkeen kautta tai postaa se Colorian Facebook-seinälle!

Juhlavuosi alkoi komeasti Coloria-blogin saadessa ISSN-numeron - ISSN 1798-7881! Blogi on nyt kausijulkaisuksi luokiteltava :)

8 kommenttia:

Eija kirjoitti...

ISOT ONNITTELUT !!

Eila A kirjoitti...

Onnea Onnea! Täytyypä laittaa aivot mietiskelemään jotain hauskaa ehdotusta sulle!

Leena kirjoitti...

Ensiksi: kymmenen vuotta on pitkä aika, siitä SUURET ONNITTELUT!
Viime aikoina olen kovasti vieraillut sivuillasi, etsin Goethen värikolmiota, jotta voisin sinne linkittää, ettei olisi tarvinnut omaa suttuista kuvata. En löytänyt. Sitten palailin useampaankin kertaan lukemaan kirjoittamiasi juttuja värien maailmaan perehtyneistä henkilöistä ja muustakin.
Nyt kun tuollaista kysyt, niin minä toivoisin konkreettisia apuneuvoja värienkäyttöön esim. mattojen raidoittamisessa, eli mitkä värit sopivat yhteen ja kuinka pitkästi pitäisi kutakin väriä laittaa.

marja-leena kirjoitti...

Onnittellut! 10 vuotta on ihmeen pitkä aika netissä! Hyvää jatkoa vain!

Keijo Ahlqvist kirjoitti...

Oot sie hyvä tyyppi kun kasasit tuon.

Nukke kirjoitti...

PALJON ONNEA 10 VUOTIAALLE !!!!!!

Oisko ihan hullua laittaa jotain kansallispukujen väreistä Suomessa, Pohjoismaissa, ympäri maailmaa ??? Ihan vaan tuli ajatelleeksi ku ite kerään matkamuistonukkeja ja nuo kansallispuvut ympärimaailmaa tai regional costumes ovat tulleet niin tutuiksi ja vertailuja olis kiva nähdä miten väreillä ilmaistaan juhlaa eri puolilla maailmaa kuten että pohjoismaiset asut ovat aika kesyjä esim verrattuna Indonesialaisiin kauniisiin punaisiin ja keltaisiin juhlasävyihin.

Päivi kirjoitti...

Haa! Kiitos teille kaikille sekä onnitteluista, kehuista että sisältövinkeistä!

Kansallispuvuista ja niiden väreistä tulee muuten aivan tavattomat määrät kysymyksiä parin viime vuoden aikana - mutta tuota kansainvälistä "vertailua" ei ole vielä aiemmin tuotu esiin! Hyvä idea!

Konkreettisia neuvojakin on paljon kyselty, mutta raitamattojen värit ja raidoitukset vielä tosiaan Coloriasta puuttuvat :D Katsotaan, josko löytyisi innokkaita vapaaehtoisia, jotka tietäisivät asiasta enemmänkin ja lähtisivät toteuttamaan kokonaisuutta!

Kuvia kolmioista, ympyröistä ja kaiken maailman värisysteemeista toivottavasti vielä saan joskus sivulle hyvälaatuisina ja ihan luvan kera. Ajastahan tuo on tähän asti ollut kiinni, mutta niitä on moni muukin kaipaillut...

Koska synttärit ovat niin kiva asia, näitä Colorian kymppisynttäreitä juhlitaan sitten koko vuosi!

Anonyymi kirjoitti...

kylläpä aika kulkee nopeasti, jo 10 vuotta ! Onnittelut ja kiitokset upeista sivuista