28.1.12

Tervetuloa osallistumaan SULOisia värejä -projektiin!


Coloria-blogi on elänyt hiljaiselämää, mutta piilossa on värien kanssa puuhattu - ja tullaan aktiivisesti puuhaamaan koko kevät. Kulissien takana olen valmistellut Ulla Lapiolahden kanssa SULOisia värejä -projektia, jossa pistetään jo roskiin heitetyt väriaineet uuteen kiertoon.

SULOisia värejä -projekti on valittu mukaan valtakunnalliseen NowHere Finland -näyttelyyn ympäristömyötäisenä tekona. Eilen vietetttiin näyttelyn ja samalla myös projektimme avajaisia. Näyttely on esillä Suomen käsityön museossa 27.1.-13.5.2012, kesällä sitten Savonlinnassa ja syksyllä Lahdessa. Näyttelyssä SULOisia värejä -projekti on esillä lähinnä kuvakavalkadina, mutta viime vaiheessa kehitimme myös pienen interaktiivisen näyttelyosion: kuvaruudun eteen on asetettu iso lasipurkki, johon saa käydä lisäämässä oman värinäytteensä (museon infotiskiltä saa ohjeet). Pääasiassa tekomme kuitenkin konkretisoituu työpajoina ja kaikille avoimena roskisvärjäämisen koekeittiö-webbisivustona, joka on auki osoitteessa suloisiavareja.wordpress.com - siellä enemmän tietoja koko projektista. (Ja toisin kuin näyttelylehteen on painettu, tekstit löytyvät myös englanniksi!)

Linkkiä saa levittää mielin määrin ja toivottavasti intoa löytyy myös osallistumaan! Toivottavasti sivusto saa oikeasti lukijoita ja käyttäjiä, osallistumisohjeet löytyvät Osallistu / Contribute -sivulta, ja meille kelpaa myös kommentointi ja keskustelu asiasta! Toiveenamme on saada aikaiseksi yhteisöllinen sivusto, jossa oikeasti mietitään väriin ja ympäristöön liittyviä ekologisia asioita ja pidetään hauskaa kokeilun merkeissä!

Ei kommentteja: