25.7.09

Väriä kännyyn: Ben


Vähän tuotemainontaa tähän väliin. Itse en ole iPhonen ylpeä omistaja (enkä edes omistaja ilman ylpeyttä), mutta ajoittain toivon, että olisin. Edellisen kerran ajatus kävi mielessäni, kun tutustuin verkossa sen okariinosovellukseen, Smulen Ocarinaan. Ohjelma muuttaa iPhonen puhallinsoittimeksi: paitsi että voi itse soitella, sen avulla voi myös seurata muiden soittoa voi seurata ympäri maailmaa. Tällä kertaa lievän omistuskateuden aiheena on amerikkalaisen maalivalmistajan, Benjamin Mooren Ben-sovellus, jossa voi napata kuvan ja muutaa se värimalleiksi. Tietenkin sitten moisten iPhone-värimallien kanssa voi mennä Benjamin Moore -kauppaan ostamaan juuri sopivan värin oikean valokuvan inspiroimana. Periaatteessahan saman voi tehdä tavallisella kameralla ja Photoshopilla, mutta jotenkin houkuttelee suuresti ajatus siitä, että voisi kulkea lempivärikirjasto taskussaan.

Ja tosiaan: tämähän on ilmainen. IPhonen omistajat voivat mennä Applen AppStoreen, etsiä hakusanalla Ben ja ladata sieltä ohjelman maksutta. Hyvät ja huonot voi tilittää tämän entryn kommenteissa.

The ben® Color Capture™ app for iPhone® / Catch-a-color (ja kirjastossa olevat nappaavat äänet pois tai pistävät kuulokkeet päähänsä: on videota ja musiikkia :) )

Ei kommentteja: