5.6.08

Äänestä Coloriaa tai Coloria-blogia!


Useammille työprojekteille tuli mainoksen kaltaisia kutsuja Suomen Parhaat Nettisivut -kilpailuun. Matkanhimo jäi Firenzen kokemuksen jälkeen sen verran voimakkaasti päälle, että pitkästä aikaa päätin pistää harrastukseni äänestyspelin uhriksi, jos vaikka yllätyksenä paukahtaisi kotiin matkalahjakortti.

Äänestä Suomen Parhaat Verkkosivut -sivulla
· Coloriaa numerolla 1001235
· Coloria-blogia numerolla 1001231

--------

Muitakin pienehköjä uutisia värityöläisrintamalta: Colorian viime loppukesän uudistuksen jäljiltä on edelleen kymmeniä sivuja tarkistamatta ja korjaamatta, mutta kurissa ja järjestyksessä tehtävä työ alkaa olla siinä pisteessä, että kohta taas uuttakin sisältöä voisi suunnitella. Kesän aikana tavoitteenani on lisätä ainakin kasvivärejä koskeville sivuille lisämateriaalia.

Kesän aikana on tarkoitus julkaista Coloriassa myös ensimmäiset varsinaiset oppaat. Aluksi värjäystä yms., ehkä myöhemmin myös muuta väriin liittyvää (esim. punamullan keitosta tulee joka kevät valtavasti kyselyitä.)

Coloriastoon täydentyy tekstejä piakkoin. Minulle on tulossa muutamia suomalaisia juttuja lainaan tai kopiona, joten mielenkiintoisia harvinaisuuksia tulee pian esille. Lisäksi minulle on kasautunut melkoinen läjä vanhaa englannin-, saksan-, ranskan- ja italiankielistä materiaalia, joista mielenkiintoisimpia vanhoja juttuja pyrin saamaan esiin myös Coloriaan. Tarkoituksena on hakea rahoitusta tekstien suomenkielistä referointia tai käännöstyötä varten. Ja edelleenkin tarkoitus on jossain välissä saada Coloriasto oikeaan tietokantaan.

Puhumattakaana värjäysjutuista...

Ei kommentteja: