6.7.13

Punaista eri kielin


Pitkäaikainen tavoitteeni tehdä jotain värillistä printtiä (ja kerätä myyntituloista rahaa myös Colorian ja sen sivuprojektien ylläpitoon) on vihdoin toteutunut. Sain kesäkuun alussa painosta A5-kokoisia kortteja, A3-julisteita ja A2-julisteita, joissa on yksi väri monella eri kielellä. Ensimmäinen väri on punainen ja lisävärejä tulee syksymmällä. (Ja mainittakoon tässä myös pieni kömmähdys: yhdellä kielellä sana on kahteen kertaan...)

Julisteiden mukana tulee "kielikartta", joissa näkyy, millä kielillä kukin väri on kirjoitettu. Kortin taustapuolelle on painettu QR-koodi, joka ohjaa sekä suomen- että englanninkieliseen kielikarttaan. Myöhemmin (=kunhan vain ehdin) kielikarttoihin pääsee myös tämän blogin sivupalstasta, Colorian pääsivulta sekä Kuvituksia.comin julistesivulta.


KORTTI A5 
1,50 € / kpl + postitus- ja käsittelykulut
Kortti on painettu 300g/m2 kartongille ja sen kuvapuoli on pinnoitettu kiiltävällä UV-lakalla. Taustapuoli on pinnottamaton (siihen voi kirjoittaa). Taustapuolella on QR-koodit sanakarttoihin.

Postitus- ja käsittelykulut Suomeen:
  • 1-9 korttia: 1,50€ 
  • 10-24 korttia: 2€ 
  • 25 korttia tai yli: postikulut ilmaiseksi
Tietoa lähetyskuluista muihin maihin löytyy kuvituksia.comin infosivulta.

JULISTE A3 
10,00 € / kpl + postitus- ja käsittelykulut
A3-juliste on painettu 250g/m2 kuvapainopaperille ja se on pinnoitettu mattapintaisella UV-lakalla.


JULISTE A2 
15,00 € / kpl + postitus- ja käsittelykulut
A2-juliste on painettu 250g/m2 kuvapainopaperille ja se on pinnoitettu superkiiltävällä UV-lakalla.

Julisteiden (A3 ja A2) postikulut tiedän parin viikon päästä, mutta kiireisille pistän vaikka heti tulemaan hintaan 1-3 kpl/7€.

Jyväskyläläisille tai kaupungista läpikulkeville voin toimittaa julisteita myös taiteilijaseuran Galleria Beckeriin parin päivän varoitusajalla. Maksun voi hoitaa käteisellä paikan päällä, eikä postitus- tai käsittelykuluja tule.

Lisätietoja jälleenmyyjistä tulee lähiaikoina. Ja jos olet kiinnostunut ryhtymään näiden tuotteiden jälleenmyyjäksi, ota yhteyttä sähköpostilla: paivi.hintsanen (a) coloria.net

Tietoa saa levittää :)

Ps. Eiköhän tällä innolla jaksa päivitellä vähän Coloriaa ja myös sen sisarsivua Coloriastoa, johon on tarkoitus heinäkuun aikana lisätä mm. muutamia vanhoja suomalaisia värjäysohjeita!


Ei kommentteja: