9.5.07

Coloriasto on auennut

Coloria-blogini on jäänyt hieman taka-alalle, kun olen vääntänyt Coloriastoa kokoon sellaisella paineella, etten melkein itsekään usko todeksi.

Ja nyt se on sitten auki: www.coloriasto.net

Coloriasto ei juurikaan visuaalisuudellaan juhli, ennemminkin olen pyrkinyt äärimmäiseen selkeyteen. Pääsivu on hakemistotyyppinen, mutta varsinaiset dokumentit on sijoitettu blogger-pohjaan. Tämä on toivottavasti väliaikainen ratkaisu: varmuuskopiointimahdollisuutta ei juurikaan ole, mikä pitää projektin koko ajan vähän veitsenterällä. Tavoitteenani on hakea apurahaa mm. Coloriaston tekemiseen ja ylläpitoon. Jos apurahaa tulee, ensimmäinen askel on siirtää tiedot "oikeaan" tietokantaan, jossa hakutoiminnot yms. ovat monipuolisemmat.

Mutta tässä alkuvaiheessa tuo blogger-pohja kelvatkoon. Pääsivulta www.coloriasto.net voi etsiä tietoja tietyistä lehdistä / kirjoista; artikkelisivulla voi etsiä tietoja aiheittain sivun vasemman laidan hakusanalistasta.
Minulla on kätköissä vaikka kuinka paljon väriaiheisia juttuja, joita yritän päivitellä Coloriastoon sitä mukaa, kun ehdin. Kaikki apu on tervetullutta.

Toivottavasti kaikki hiukankaan väristä kiinnostuneet (ja muutkin) intoutuvat kaivelemaan omia/vanhempiensa/isovanhempiensa/muiden esi-isiensä muistiinpanovarastoja ja toivottavasti Coloriastoon löytyy lisää myös ei-painamatonta materiaalia. Hienoa olisi saada esille myös uudempaa (julkaisuvapaata) materiaalia eikä vain tekstipohjaisia: esim värjäysnäytekansioita skannattuna! Ottakaa yhteyttä, jos kiinnostaa!

1 kommentti:

Pirkko kirjoitti...

Onnittelut :) Värjäyskansiot olisi täällä kyllä loistojuttu. Näin yhdellä artesaanilla sellaisen ja kateeksi kävi, kun se oli niin hieno.

Pitäisköhän muuten suoriutua vähitellen kirjastoon ja käydä kopsimassa puuttuva sivu yhdestä jutusta ;-)
Nimim. Laiska