9.8.06

Keskeneräisiä väritysasioita

Nyt, kun olen mainostuksen tielle lähtenyt, niin mennään sitten kunnolla.Suomen käsityön museon Väristyksiä -näyttelyssä on väritysnurkka, jossa on tarjolla myös pari minun värityskuvaani. Alakerran infotiskiltä voivat koukkuun jääneet ostaa uniikkeja, pigmenttitussilla happovapaalle laatupaperille tehtyjä värityskuvia (jollaisia on myynnissä myös Jyväskylän taiteilijaseuran Galleria Beckerissä). Näyttelyssä väritettävät kuvat ovat valokopioita parista värityskuvasta (joita ei ole laittanut myyntiin) ja värittämänsä kuvat voi ottaa mukaansakin. Lysti näyttelytilassa on ilmaista ja paikalla on KIMALTAVIA kyniäkin - luksusta siis!

Tarkoituksenani oli jo vuosi sitten avata värityssivu, jolla olisi erilaisia väritysohjeita ja muutenkin värinkäyttöohjeita, mutta hanke ei tähän mennessä ole vielä edennyt alkusivua edemmäksi. Pakkohan asialle on jotain tehdä, kun vähintään kerran kuussa joku kysyy asiasta. Eli toivottavasti tämä syksy toden sanoo.

Valitettavasti minulla ei ole tietoa, kuka on tehnyt tuon kuvan hurmaavan expressiivisen kynäilyn.

2 kommenttia:

kaima kirjoitti...

Tällaisia väritysasioita näyttää netti tänään tyrkkäävän:

http://www.coloring.com/

http://www.coloringbook.com/inside_pages/free_coloring_pages.htm
(lisko näyttää ei-herttaiselta?)

http://www.keasoftware.com/coloring/index.php


Teetkö jonkin jaavajutun vai miten aiot toteuttaa kuvat?
Mie-len-kiintoista!!

Päivi kirjoitti...

...Heeh... ajattelin ihan perinteisin paperikynäkeinoin. Tussitestausta ja silleen ohjeistoon ja pari printattavaa kuvaa ja hirrrveän suuret mainoskyltit ihmisille, että ostaisivat noita uniikkeja värityskuviani, jotta saisin rahaa, jotta voisin ostaa niitä kyniä, joita sivulla testailen :) ...

Tämä toimintaperiaate selkenee itsellenikin varmaan tuossa joskus.


Mutta olen tuossa jo vähän viritellyt sellaista flash-juttua, mutta ei se nyt ole paljon mieltäni pidemmälle ehtinyt.