15.1.08

Värikartta

Tuumasta toimeen.

Coloriassa aukesi tänään maailmanvärikartta. Google-pohjaisessa kartassa on aluksi vain muutama värilinkki, mutta tarkoitus on koota kartasta kattava esitys maailman eri kulttuurien väriperinteistä sekä väriin liittyvistä kulttuuri- ja matkailukohteista. Ehkä jatkossa voisi laittaa esille myös joitakin perinteisiä, tiettyyn paikkaan liittyviä värjäysohjeita!

Apua hyvien linkkien ja muun sisällön kokoamiseksi tarvitsen kaikilta Colorian lukijoilta. Karttasivun alareunassa on lomake, jolla vinkit pääsevät perille saakka!

coloria.net/map.htm

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuo kirjoituksen alussa oleva "maailmanvärikartta"-linkki osoittaa väärään paikaan (blogspot.com -domainin allaolevaan osoitteeseen) sen sijaan, että se veisi käyttäjän oikeaan sijaintiin. Nyt kirjoitushetkellä siitä tulee vain 404-virheilmoitus. Suosittelenkin siis korjaamaan linkin. ;)

Muttapa siis itse asiasta, mielenkiintoinen idea tuo väreihin liittyvä karttapalvelu. Mietin vain, että kannattaisiko tuon lisääminen Google Mapsin karttahakemistoon niin kyseiset koordinaatit saisi näkyviin myös kyseisen palvelun "normaalimmassa" käyttöliittymässä (jolloin voisi yhdistää samaan karttanäkymään näkymään muitakin tietolähteitä esim. matkasuunnitelemia tehdessä). Suosittelisin lisäämään, itse ainakin olisin kiinnostunut kyseisistä.

Päivi kirjoitti...

Uups, nyt on korjattu osoite.

En ole vielä ihan sinut kaikkien noiden Googlen karttapalveluiden kanssa. Ilmeisesti karttaa ei saa "julkiseksi" ilman, että profiili näkyy? ... Vielä on kaikenlaista säätämistä, mutta hitaasti hyvä tulee :D

Tarkoituksena on lisätä karttaan kuvia kohteiden yhteyteen: haluan vain ensin varmistaa, että kuvien käyttöön on varmasti luvat.

Pirkko kirjoitti...

Wau, taas jotain uutta hienoa!
Saanko ojentaa sulle You Make My Day Awardin? Ole hyvä :)

Päivi kirjoitti...

KIITOS PIRKKO palkinnosta, haluan sinulle ojentaa samanlaisen (vaikka en visuaalisesti tuota sivulle lätkäiselään) ja toiset kaksi menee Riihivillalle ja Leenalle sekä Värikeskukselle ja siellä erityisesti Kaimalle tsemppaamisesta ja tukemisesta!