19.1.07

Project Spectrum II


Neuleiden harrastajille tiedoksi: Project Spectrum II starttaa helmikuussa. Projekti on jo toinen sarjaansa, mutta itse kuulin siitä ensimmäisen kerran vasta tänään, kun Nanuska, Colorian lukija, siitä vihjaisi. Innostuin projektista heti: se on hieno osoitus yhteisöllisyydestä ja virtuaalisesta yhdessätekemisestä!

Project Spectrum II alkaa helmikuussa. Kahden kuukauden jaksoille on valittu aina kolme väriä tai väriryhmää, joista voi valita yhden, kaksi tai kaikki kolme. Tarkoitus on, että osallistujat tuottavat jotain käsillään (neulovat, askartelevat, ottavat kuvia jne.) kunkin kauden värien mukaan.

Lainaus sivulta:
Colors inspire. Colors elicit deep emotions and memories. Colors symbolize life events and the changing of the seasons. We surround ourselves with color - in our homes, in our gardens, and even on our dinner plate.The idea of Project Spectrum is simply a celebration of the colors around us, and taking the time to notice them. Participants can dye, crochet, weave, decoupage, spin, build, stitch, knit, paint, scrapbook, construct, sew, quilt, cook, grow, collage, photograph, bake, or bead items in that color group (of course all arts and crafts that I missed are totally welcome as well!).


Project Spectrum II -värit:
Helmi/maalis: sininen, valkoinen, harmaa
Huhti/touko: vihreä, keltainen, vaaleanpunainen
Kesä/heinä: punainen, musta, metallivärit
Elo/syys: ruskea, oranssi, violetti

Kuvia voi käydä katsomassa mm. projektin flickr-sivuilta ja mukaan voi liittyä täyttämällä liittymislomakkeen. Liittyjällä pitää olla nettisivu tai blogi, mutta em. flickr-sivulle voi laittaa projektejaan kuka vaan!

Ei kommentteja: