15.5.09

Ilmoittautuminen Värjäripäiville alkanut!

Luonnonväreistä kiinnostuneiden perinteinen kesätapaaminen, Värjäripäivät järjestetään tänä vuonna 30.7.-2.8.2009 Siipyyn Kiilissä. Neljä päivää pitää sisällään yhden luentopäivän ja kolme kurssipäivää ja mukaan voi tietenkin tulla vain yhdeksi päiväksikin. Värjäripäiville ilmoittautuminen on alkanut tänään!

Itse pidän torstaina luennon vanhoista värjäysresepteistä otsikolla Kylläpä sopan keitit ja perjantaina ja lauantaina on tarkoitus kokeilla vanhojen reseptien toimivuutta yhden päivän työpajoissa, joissa vetäjinä ovat itseni lisäksi Ulla Lapiolahti ja Tiina Leino. Muusta kurssitarjonnasta löytyy mm. värjäystä pietaryrtillä ja morsingolla, mikroaaltouunivärjäyskokeiluja ja puretepainanta pietaryrtillä ja krapilla/seitikeillä. Eikä unohtaa voi tietenkään kasvivärjäyksen peruskurssia.

Lisää tietoa Värjärikillasta, Värjäripäivistä ja ilmoittautumislomakkeet Värjärikillan nettisivuilta

---

Minulle tulee jatkuvasti kyselyitä erilaisista värjäykseen ja maalaukseen (etenkin punamultamaalin tekoon) liittyvistä kursseista ja yritän välittää tietoa mahdollisuuksieni mukaan. Olen koonnut blogin oikeaan laitaan kurssilistaa ja jos järjestää itse tai tietää jonkun kurssin tai tapahtuman, jonka siinä pitäisi näkyä, otan mielihyvin tietoa vastaan!

Ei kommentteja: